Naar boven

Navullen van cartridges

Heel veel cartridges zijn door ons ter plekke navulbaar in onze Inkstation winkels in Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest. Klik hier voor de adressen en telefoonnummers van de winkels.

Wat u eventueel ook kunt doen, kijk in onze webshop. Als uw cartridge navulbaar is dan staat er bij de prijs van de nieuwe cartridge ook de navulprijs. U ziet dan gelijk wat u bespaart door uw cartridge door ons na te laten vullen. U neemt uw eigen lege cartridges mee naar de winkel en wij vullen deze voor u na. Klaar terwijl u wacht.
Of informeer hier naar wat u kunt besparen door het laten navullen van uw cartridge!

We gebruiken inkt die ook daadwerkelijk in uw cartridge thuis hoort. We werken in onze Inkstation Winkels niet met universele inkten. Die bestaan gewoon weg niet. Onze inkten zijn in het verleden zelfs beoordeeld geweest door de consumentenbond. Een aantal types inkt is beter beoordeeld dan het origineel. Daar zijn we trots op!

Gemiddeld kan een cartridge 3 tot 5 keer nagevuld worden maar zolang u de afdruk goed vind gaan kunt u na blijven vullen. Het record voor 1 en de zelfde cartridge staat bij ons op 32 keer navullen. Als dat geen besparing is? Het belangrijkste is dat u de lege cartridge met 1 tot 2 weken komt navullen. Gevuld zijn cartridges heel goed te bewaren. Lege cartridges verdrogen en dat is niet goed voor de levensduur van de cartridge.

Voor de pluimveehouderij vullen we met veel succes de cartridges na die worden gebruikt voor de ei-codering. Tevens verkopen we deze eiercartridges nieuw. Voor meer informatie of prijzen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.