Naar boven

Win een ballonvaart met de Inkstation ballon

Maak kans op een ballonvaart voor 2 personen met de Inkstation Luchtballon!Wat je hiervoor moet doen? Heel makkelijk: elke week staan we met een advertentie in de plaatselijke huis aan huisbladen. Maak een foto van deze advertentie en plaats deze op social media, Facebook, Instagram. Het maakt allemaal niet uit waar je die foto plaatst, als je maar de volgende hashtag gebruikt: #inkstation2020. Dan kunnen wij je inzending terug vinden. Eind augustus zullen we de winnaar bekend maken, opdat je in 2020 nog de kans maakt om met zijn 2-en een prachtige vaart te gaan ervaren met de enige, echte Inkstation Luchtballon!

En als tussendoortje, verloten we ook elke maand onder 3 inzenders een Tony Chocolonely reep. Je maakt dus kans op een heerlijke reep chocolade en een ballonvaart voor 2 personen!

Elke week staan we in de krant met een advertentie, je mag zoveel en zovaak meedoen als je wil! We zien de foto's met #inkstation2020 graag verschijnen. Zet wel de foto op een openbaar account, anders kunnen wij hem niet zien en/of terugvinden. 

En hoe ziet onze advertentie dan uit?De titels waar we elke week in staan, zijn: Ede Stad, Barneveldse Krant, Stad Amersfoort, Stad Nijkerk en Soester Courant. Je kan deze kranten ook online bekijken en vandaar uit een schermprint maken of een foto. Mag allemaal!

Veel succes en dank je wel dat je met deze actie mee wil doen.


Zit jij straks hier samen met je lief in het mandje?