Naar boven

Populair bij Oepsinktop.nl

Bestel nu eenvoudig meer dan 21.000 kantoorartikelen

www.oepsinktop.nl is een webshop van Inkstation Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest. In deze 6 plaatsen hebben we een Inkstation winkel waar we u alles op het gebied van originele inkt- en tonercartridges aan kunnen bieden. Naast de verkoop van originele HP, Brother, Epson, Canon en Lexmark cartridges vullen we veel cartridges ter plekke voor u na. Dit is pas geld besparen.

Om u nog meer van dienst te zijn hebben we nu ook deze webshop www.oepsinktop.nl. Hierdoor kunnen we u meer dan 21.000 kantoorartikelen, cartridges, schrijfwaren, bureaustoelen, ordners en nog veel meer aanbieden. Kijk rustig eens rond en als er vragen zijn dan beantwoorden wij die graag.

U kunt veilig betalen via iDeal en Klarna. Dit zorgt ervoor dat uw betaling altijd in goede handen is. Ontvang uw aankoop voordat u betaalt. In een gewone winkel heeft u, als consument, altijd de mogelijkheid het artikel eerst in uw handen te houden voordat u ervoor betaalt. Wij vinden dat het bij winkelen op internet net zo zou moeten zijn. Daarom ontvangt u met Klarna altijd eerst uw aankoop en hoeft u dan pas te betalen. Daarmee stelt u zeker dat u altijd krijgt wat u besteld heeft en hoeft u nooit voor iets te betalen dat u niet eerst in uw handen heeft gehouden.

Daarnaast een betaalmogelijkheid die voor iemand anders geschikt is, is voor u, als consument, misschien juist niet zo ideaal. Daarom kunt u bij www.oepsinktop.nl betalen op een manier die u het beste uitkomt. Met Klarna heeft u ten minste 14 dagen de tijd om uw aankoop te betalen, altijd. U kunt alles in een keer of gespreid betalen.

U kunt altijd uw oude printer in 1 van onze winkels komen inleveren.
Dan zorgen wij ervoor dat deze op een goede manier wordt gerecycled.

Welkom bij Inkstation.